Produktkategori
Kontakta oss

Taizhou Hongchuang Automation Equipment Co., Ltd

Adress: Port City of Shamen Town, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang-provinsen, Kina

Kontakt: Amy Hou

Mobil: +8618906580891

E-post: Houxiaojing0411@126.com

Kunskap
Hem > Kunskap > Innehåll
Urval av fräs för CNC-maskin
Nov 27, 2017

CNC maskinverktyg hård plattform guld indexerbar yta Frässkärare används huvudsakligen i fräschplan. Vid grov fräsning är fräsens diameter mindre, eftersom skärkraften av grovfräsning är stor kan skärmomentet minskas genom att välja fräs med liten diameter. CNC-maskinverktygsfräsning, frässkärdiameter vald ett stort antal, det är bäst att kunna ta emot hela bredden på ytan för att förbättra T-precisionen och effektiviteten. Bearbetningsredovisningen för verktygsmaskiner är stor och ojämn, verktyget bör väljas mindre, annars kommer det att orsakas av att hänga knivbladet för djupt och påverka arbetsstyckets jadinkvalitet.

Höghastighets stålfräs används för att bearbeta det konvexa bordet och spåret, som vanligtvis inte används för att bearbeta blankytan, eftersom det härdade skiktet och klämsanden på blankytan kommer att påskynda verktygsslitaget.

Vid bearbetning av blank yta eller grovhål kan fräsklipparen med hårdmetall eller majsfräs klippas ut för stark skärning.

Vid bearbetning av plana arbetsstyckets periferikontur används det ofta den vertikala fräsen C.

För att öka precisionen av spårbredden, minska antalet växlande knivar är fräsen med diameterförhållandet spaltbredden 7, mitten av det första frässpåret kan användas och sedan används verktygsradien för att kompensera båda sidor av frässpåret.

Vid bearbetning av tredimensionell yta eller variabel skärkontur används bultfräschlippare, ringformad fräsklippare, trumformad fräs, konisk fräs och skivfräs.

När bearbetningsavgiften är liten och ythårdheten är högre kan ytfräsen med kubiskt bornitridblad eller inlägget keramikblad användas för snabbskärning av verktygsmaskiner.


 • Newsletter
 • Produktkategori
 • Kontakta oss

  Taizhou Hongchuang Automation Equipment Co., Ltd

  Adress: Port City of Shamen Town, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang-provinsen, Kina

  Kontakt: Amy Hou

  Mobil: +8618906580891

  E-post: Houxiaojing0411@126.com

 • QR Code
 • Taizhou Hongchuang Automation Equipment Co, Ltd Alla rättigheter reserverade.