Produktkategori
Kontakta oss

Taizhou Hongchuang Automation Equipment Co., Ltd

Adress: Port City of Shamen Town, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang-provinsen, Kina

Kontakt: Amy Hou

Mobil: +8618906580891

E-post: Houxiaojing0411@126.com

Nyheter
Hem > Nyheter > Innehåll
Skillnaden mellan vanligt svarv, CNC-svarv och vertikal svarv
Nov 27, 2017

Vanlig svarv med växel och gemensam skruvmutterdrift. På grund av klyftan mellan rörelseparen, är manuell drift otillräcklig, så repetitionsnoggrannheten är låg. När vridmomentet mäts med manuell mätning är mätfelet stor och effektiviteten är låg. Passar för små storlek, precisionskrav är inte höga, typen av reservdelar. Det investerar mindre i numerisk styrning men kräver högre operativa färdigheter för arbetstagare.

CNC-svarv som drivs av en stegmotor som kör kulskruv, eftersom bollskruvarna kan ha störningar, överföring utan avstånd, precision huvudsakligen av själva maskinen och procedurer för att säkerställa. Det kan mätas automatiskt i processen och kan kompensera för felet som orsakas av verktygsslitage och andra orsaker. Därför är bearbetningskvaliteten bra, precisionen är stabil. Kan också använda metoden för programmering av bil utan formkomplex, vanlig svarv som är svår att bearbeta delar. Den är lämplig för delar med hög precision, stor sats och komplicerad form. Men småbatchproduktion är också mycket användbar. Dess underhållskostnad är högre än den vanliga svarvningen.

Den vertikala bilen används huvudsakligen för skrymmande och spindeln är vinkelrät. Den vertikala bilen har också den numeriska kontrollen. På grund av bristen på kompetent personal använder nya företag numerisk kontroll för att förbättra produktiviteten och produktkvaliteten, minska skrot och kostnad.


 • Newsletter
 • Produktkategori
 • Kontakta oss

  Taizhou Hongchuang Automation Equipment Co., Ltd

  Adress: Port City of Shamen Town, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang-provinsen, Kina

  Kontakt: Amy Hou

  Mobil: +8618906580891

  E-post: Houxiaojing0411@126.com

 • QR Code
 • Taizhou Hongchuang Automation Equipment Co, Ltd Alla rättigheter reserverade.